23 Şubat 2020 Pazar

Kilo Vermek için ne Yemeliyiz ?

Hızlı kilo vermeye çalışıyorsanız, kilo vermek için ne yemeliyiz fad diyeti veya günler içinde düz bir karın vaat eden diğer 'hızlı düzeltmeler' ile yakalanmak kolay olabilir. Bu özellikle Ocak ayında kümes hayvanlarında kendi vücut ağırlığınızı veya vegan bir alternatifi yediğiniz ve şimdi gelecek yaz plaj tatilini düşündüğünüzde geçerlidir. Yine de endişelenmeyin; denenmiş ve güvenilir olan kilo vermenin ve karın yağını kaybetmenin yolları vardır. Hayallerinizdeki kolay ve hızlı kilo kaybı olmayabilir, ancak çok yapılabilir. Örneğin keto diyetine karşı hiçbir şeyimiz yok, ancak birçok insan yaşam tarzlarına uymanın zor olduğunu görecek. Bu diyet, egzersiz ve kilo verme ipuçlarını mümkün olduğunca basit tutmaya çalıştık, böylece 2020'de formda ve formda olabilirsiniz.

Yani, kilo vermek konusunda ciddiyseniz, doğru yere geldiniz. Altı saat içinde altı kilo vermek için ne yemeliyiz paket alacağınıza söz vermeyeceğiz, ancak hızlı bir şekilde kilo vermek için uzman tavsiyelerini ve önemli ipuçlarını garanti edebiliriz, ancak sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde. Hızlı kilo vermek için en iyi egzersize ve başlamak için ihtiyacınız olan tüm ekipmanlara da sahibiz kilo vermek için ne yemeliyiz.

HIZLI AĞIRLIK KAYBI İÇİN "EN İYİ" YOL VAR MI? 


kilo vermek için ne yemeliyiz


Hızlı kilo vermenin en iyi yolu başlangıç ​​noktanıza, son hedefinize ve yaşam tarzınıza bağlıdır. Bu yazıda, ister birkaç taş dökmek isteyen bir fitness acemi olun, ister devam etmek için motivasyona ihtiyacınız olsun, herkes için geçerli olan on strateji düzenliyoruz.

Genel olarak, hızlı bir şekilde kilo vermenin ve kilo kaybını sürdürmenin en iyi yolundan bahsetmek, istikrarlı, yönetilebilir bir plan izlemek. Eğer fedakarlık yapmak istemiyorsanız, bir güne makul olarak sığabileceğinizden daha fazlasını almaya çalışmayın. Büyük olasılıkla uyku veya sosyal yaşamınız.

NHS, haftada en fazla 2 kilo (1 kg) kadar kilo vermeyi öneriyor; bundan daha fazla ve sen yanma ve pes etme riski. Bunu akılda tutarak, hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlayacak on strateji var.

1. Tutarlı bir KALORİ AÇISI KAZANIN

Hızlı kilo verme sorunun kısa cevabı, tutarlı bir evde kilo vermek için ne yemeliyiz kalori açığı elde etmektir. Yani, tükettiğinden daha fazla kalori yak.

Günde 2.500 kalori yerseniz - bir erkek için önerilen günlük miktar,kilo vermek için ne yemeliyiz tabii ki bu boyunuza, kilonuza ve çerçevenize bağlı olarak çılgınca değişebilir - ve 3.000 yakarsanız, bir kalori açığı içindesiniz.

Bununla birlikte, 3.000 yakarsanız ancak 3.500 tüketmişseniz, neredeyse kesinlikle çok fazla enerji harcamış olsanız bile, kalori açığında değilsiniz.

Yapmanız gereken, doğru yemeği yediğinizden ve doğru egzersizi yaptığınızdan emin olmaktır, böylece yaktığınızdan daha az kalori tüketirken bile yeterince kilo vermek için ne yemeliyiz dolu ve tatmin olursunuz. İşte böyle ...



kilo vermek için ne yemeliyiz kilo vermek için ne yemeliyiz listesi kilo vermek için ne yemeliyim kilo vermek için ne yemeli kilo vermek için akşamları ne yemeliyiz evde kilo vermek için ne yemeliyiz,kilo vermek için kahvaltıda ne yemeliyiz,kilo vermek ne yemeliyiz kilo vermek için kahvaltıda ne yemeli yağdan kilo vermek için ne yemeli kalçadan kilo vermek için ne yemeliyim kilo vermek için okulda ne yemeliyim kilo vermek istiyorum kahvaltıda ne yemeliyim hızlı kilo vermek için kahvaltıda ne yemeli

sitemap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder