23 Şubat 2020 Pazar

Kilo Aldırmayan Vitamin Hapları

Yukarıda bahsettiğimiz gibi, birçok insanın kilo vermeye çalışırken yaşadığı yaygın bir tuzak, kilo aldırmayan vitamin takviyesi daha fazla egzersiz yapmaya başladıkça, enerji seviyelerini korumak için daha fazla yemeye ihtiyaç duydukları ve sonuçlarını göremedikleri gibi hissetmeleridir. Bunun yerine,kilo aldırmayan vitamin takviyesi kalorinizden en iyi şekilde yararlanmak için diyetinizi uyarlamanızı öneririz.

Tüm gıdalar farklı enerji yoğunluklarına sahiptir. Meyveler, sebzeler ve kepekli tahıllar gibi gıdalar düşük enerji yoğunluğuna sahiptir, kilo aldırmayan vitamin takviyesi bu da bunları yerken yüksek enerji yoğunluğu olan yiyeceklerden daha hızlı elde edeceğiniz anlamına gelir.

Beslenme uzmanı Jenna Hope şöyle açıklıyor: “Proteinler ve sağlıklı yağlar daha kararlı kan şekeri seviyelerini teşvik eder,kilo aldırmayan vitamin takviyesi sizi belirli bir süre boyunca daha dolgun tutar ve şeker ya da fazla yemek isteme olasılığı daha düşüktür” ve bu nedenle bunlar, den kalori.

Şu anda aynı miktarda kalori tüketmek (veya mümkünse daha az), ancak onlardan daha fazla besin değeri almak, daha uzun süre daha dolgun hissetmenize ve sonuç olarak daha hızlı kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Zinde olma: Tembel insanların bile daha sağlıklı ve sağlıklı olabileceği anlamına gelen 5 kolay strateji

HERHANGİ BİR GIDA GRUBUNU KESMEYİN
Hepimiz bazı yiyeceklerin ve bazı gıda gruplarının diğerlerinden daha sağlıklı olduğunu ve diyetimizde her türlü yiyeceğe ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Sorun şu ki, çoğumuz doğru dengeyi alamıyoruz.


Kaşık Guru beslenme uzmanı Isabel Butler (MSc, ANutr) “kilo vermenin ve kilo kaybını korumanın en iyi yolunun, kendinize özel yiyecekleri reddetmeden sadece dengeli ve sağlıklı bir diyet yemektir… Yiyecekleri keserseniz,kilo aldırmayan vitamin takviyesi diyetinizin dengeli olduğundan ve vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besin maddelerini başka kaynaklardan aldığınızdan emin olun. ”

Örneğin, bir halterci olmak için eğitim almazsanız, karbonhidratlarda - keto diyet hayranlarının size söyleyebileceğine rağmen - yanlış bir şey yoktur, ancak kilo kaybını engelleme konusunda en büyük gıda suçlusu basit karbonhidrattır.

• Yem yerine geçen tam ürün Huel etkili bir şekilde diyet yapmanıza yardımcı olabilir mi?

Fasulyeler, kepekli tahıllar ve sebzeler gibi enerjiyi yavaşça parçalayan ve serbest bırakan karmaşık karbonhidratlarla karşılaştırıldığında, sizi tam ve enerjik tutar, böylece şeker ve nişastalı gıdalar gibi şekere bölünen basit karbonhidratlar - makarna ve spuds gibi - daha kısa bir enerji artışı, o zaman daha fazlasını istemenize izin verin.

Muhtemelen, ne kadar basit karbonhidrat yerseniz, genel olarak o kadar çok tüketirsiniz, kalori açığınızın dengesine zarar verir.

Eğer bir karbonhidrat hayranı iseniz kolay bir hile, beyaz makarna veya pirinç, kabak veya butternut squash gibi diğer sebzelerden yapılan erişte takas etmektir. Bu, bir arrabiata, köri veya kızartma kalorisinde çok daha düşük olabilir. Yemek yerken farkı hemen fark edemezsiniz, ancak daha az kalori tüketmenize rağmen daha uzun süre daha dolgun olacaksınız.


kilo aldırmayan vitamin takviyesi kilo aldırmayan vitamin hapları kilo verdiren vitamin takviyeleri
kilo aldırmayan vitaminler kilo aldırmayan vitamin ilaçları kilo aldırmayan vitaminler kilo aldırmayan enerji veren vitamin,kilo aldırmayan vitaminler kilo aldırmayan vitamin atıştırmalıklar kilo aldırmayan vitamin hapı kilo aldırmayan en iyi vitamin

kilo aldırmayan vitamin takviyesi kilo aldırmayan vitamin hapları kilo verdiren vitamin takviyeleri
kilo aldırmayan vitaminler kilo aldırmayan vitamin ilaçları kilo aldırmayan vitaminler kilo aldırmayan enerji veren vitamin,kilo aldırmayan vitaminler kilo aldırmayan vitamin atıştırmalıklar kilo aldırmayan vitamin hapı kilo aldırmayan en iyi vitamin






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder