7 Mart 2020 Cumartesi

Hizli Kilo Verdiren Diyet

Hizli Kilo Verdiren Diyet Beslenme ve refah arasındaki bağlantıyı daha iyi anlayacaksınız. Pek çok insan 30 tam bir gıda planı dener çünkü düzenli olarak hoş olmayan sağlık semptomları yaşarlar - şişkinlik, burun tıkanıklığı, ağrılı eklemler ve cilt sorunları sadece birkaç örnektir - ancak bunlara neyin neden olduğunu tam olarak anlayamazlar, hızlı kilo verdiren diyet diyor Jenn Randazzo, MS, CLT, Vital Proteins'in kurum içi kayıtlı diyetisyeni. Randazzo, "Daha fazla insan beslenme ve refah arasındaki doğrudan bağlantıyı öğrendikçe, belirli yiyecekleri semptomlarını nasıl etkilediğini görmek için ortadan kaldırmaya açıklar." Belirli yiyecekleri 30 gün boyunca ortadan kaldırdıktan sonra yavaş yavaş diyetinize geri getirmek, hızlı kilo verdiren diyet tetikleyici yiyecekleri ve  veya duyarlı olabileceğiniz yiyecekleri daha iyi tanımlamanıza yardımcı olabilir.

Temelde bir diyet sıfırlaması. Randazzo, Bazı insanlar "sıfırla" düğmesine basmak istedikleri için Tüm 30 programına yöneliyorlar. Örneğin, tatil sezonu veya tatil sonrası gibi hoşgörü dönemlerinden sonra, hızlı kilo verdiren diyet pek çok kişi programı, tam-gıda beslenme çevresinde yemek süresini yeniden merkezlemek için bir kaynak olarak arar. Bununla birlikte, tüm uzmanların Tüm 30 gıda planında yer almadığını belirtmek önemlidir. Program çok kısıtlayıcı olduğu için, RDN ve sertifikalı kişisel antrenör Marisa Michael, Whole 30'u izleyen biri çeşitli besin maddelerini kaçırabilir. Ayrıca, planın bozuk yeme geçmişi olan biri için potansiyel olarak tetikleyici olabileceğini de ekliyor. Bu nedenle, uzmanlar, hızlı kilo verdiren diyet programın sizin ve vücudunuz için doğru olduğundan emin olmak için Tüm 30'u denemeden önce doktorunuzla konuşmanızı şiddetle önerir.

Hartwig Urban's The Whole30: 30 Günlük Toplam Sağlık ve Gıda Özgürlüğü Rehberi satın alabilirsiniz. Ancak henüz programa tam olarak uymaya hazır değilseniz, hızlı kilo verdiren diyet endişelenmeyin. 30 günlük bu tam yemek planını oluşturmak için diyetisyenler ve beslenme uzmanlarından tam bir hafta boyunca kolay yemek ve atıştırmalık fikirleri topladık.

Hizli Kilo Verdiren Diyet - Tüm 30 Diyet Kahvaltıları



  • Sebze frittata
  • Badem sütü ve tarçın ile yapılan Chia pudingi
  • Sahanda yumurta, sebzeler (yani doğranmış domates, sarı biber, sote soğan ve mantar) ve avokado dolması tatlı patates
  • Badem ezmesi, meyve ve tohum ile tepesinde pişmiş tatlı patates kahvaltı kasesi
  • Meyve, badem sütü, chia tohumu ve baharatlarla yapılan smoothie

Hizli Kilo Verdiren Diyet - Bütün 30 Diyet Öğle Yemeği


  • Seçtiğiniz nişastalı sebzeler salatası + 4 oz ızgara tavuk ve 1/2 avokado
  • Siete Foods badem unu göğsü, marul, domates, pastırma, avokado, mayo ve biber ile hindi göğsü
  • Izgara tavuk şeritleri, marul, kırmızı lahana ve zeytinyağı ve limon suyu soslu avokado
  • Tavuk dürüm kase karnabahar pirinç
  • Ton balığı salatası ve marul bardak
  • Nişastalı sebzeler, patates, tavuk, yumurta akı ile geniş salata
Bunu duymanız gerektiğinde: Kilo vermenize gerek yok. Mutlu olmamak. Aşık olmamak. Hayallerinizin işini yapmamak. Daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorsanız? Harika. Beden bedeninizin her şeyin sonu olmadığını, sağlığınızı belirlemenin her şeyi bildiğinizi bilin. Hissetmek ve bedeninize dikkat etmek amaçtır ve bu birçok farklı şeye benzeyebilir hızlı kilo verdiren diyet.

Ancak diyetinizde bazı sağlıklı değişiklikler yapmak istiyorsanız veya biraz yağ kaybetmek istiyorsanız,hızlı kilo verdiren diyet bir diyet planına katılmak gerçekten yardımcı olabilir.

Başlamanıza yardımcı olmak için, En Büyük Kaybeden beslenme uzmanı Cheryl Forberg, R.D., hızlı kilo verdiren diyet bu yedi günlük diyet planını, yarışmacıların zayıflamasına yardımcı olan gibi kilo kaybı için tasarladı. Bu takip edilmesi kolay planla, yenilenmiş hissedeceğinizden ve (isterseniz) kilo vereceğinizden emin olabilirsiniz. (Daha uzun bir plan mı istiyorsunuz? 30 Günlük Temiz Yemek Yeme Yarışması'nı deneyin.)

Bu yoksunluk diyeti değil: Günde üç öğün ve iki atıştırmalık yiyeceksiniz, ayrıca her yemek yüzde 45 karbonhidrat, yüzde 30 protein ve yüzde 25 sağlıklı yağ dolduruyor. (Burada daha fazla bilgi: Makrolarınızı Saymak Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey) İçecekler söz konusu olduğunda, Forberg kahve, hızlı kilo verdiren diyet çay ve su gibi düşük ve düşük seviyeli seçimlere bağlı kalmanızı önerir.

Kilo kaybını hızlandırmak ve sağlıklı ve güçlü bir vücut oluşturmak için En Büyük Kaybeden eğitmen Bob Harper, haftada dört kez 60 ila 90 dakika orta egzersiz yapmanızı önerir. (Ayrıca şunu okuyun: Kilo Kaybı için Kendi Egzersiz Rutin Nasıl Oluşturulur)

Birkaç yıl önce kimsenin kullanmak istemediği f kelimeydi. Bugün, süpermarketteki tüm paketlerin üzerine sıvalı ve beslenme uzmanları tarafından bir numaralı besin olarak selamlandı. F kelimesi fiber, hızlı kilo verdiren diyet insanlar ve kilo kaybı için fiber hakkında konuşma zamanı.

Çalışmalar, lif bakımından zengin gıdaları, kalp hastalığı, diyabet ve kanser riskini azaltmaya yönlendirir - ve kilo kaybı için lif, aç hissetmeden kilo vermenin temel bileşeni olabilir. Örneğin, Harvard Tıp Okulu'ndaki araştırmacılar, hızlı kilo verdiren diyet 12 yıllık bir süre boyunca yüksek lifli veya tam tahıllı gıda alımını artıran kadınların, tüketimini azaltanların aşırı kilolu olma olasılıklarının yarısı kadar olduğunu keşfettiler. (P.S. İşte tam buğday ve tam tahıl arasındaki fark)


hızlı kilo verdiren diyet, kilo verdiren diyet, hızlı kilo ver, kilo verdiren, en hızlı kilo verme
hızlı kilo verdiren diyet, kilo verdiren diyet, hızlı kilo ver, kilo verdiren, en hızlı kilo verme hızlı kilo verdiren diyet, kilo verdiren diyet, hızlı kilo ver, kilo verdiren, en hızlı kilo verme hızlı kilo verdiren diyet, kilo verdiren diyet, hızlı kilo ver, kilo verdiren, en hızlı kilo verme hızlı kilo verdiren diyet, kilo verdiren diyet, hızlı kilo ver, kilo verdiren, en hızlı kilo verme hızlı kilo verdiren diyet, kilo verdiren diyet, hızlı kilo ver, kilo verdiren, en hızlı kilo verme hızlı kilo verdiren diyet, kilo verdiren diyet, hızlı kilo ver, kilo verdiren, en hızlı kilo verme hızlı kilo verdiren diyet, kilo verdiren diyet, hızlı kilo ver, kilo verdiren, en hızlı kilo verme

1 yorum: