7 Mart 2020 Cumartesi

Meyveli Yoğurt Diyeti

Kilo kaybına yardımcı olan meyveli yoğurt diyeti sağlıklı yağlar içeren somon, uskumru ve sardalye gibi balıklar yemem gerektiğini biliyordum. Aslında onları yemiş olsaydım, ruh halimi de arttırırlardı. Ne yazık ki, meyveli yoğurt diyeti deniz ürünleri, özellikle önerilen türleri hayranı değilim, bu yüzden birkaç avuç çiğ badem yerine seçti. İyi bir takas olduğunu düşündüm, ama çok fazla değil.

Meyveli yoğurt diyeti aslında, keten tohumu, soya fasulyesi ve ceviz gibi bitki kaynaklarında bulunan, ancak badem değil, omega-3 yağ asitlerinde bir eksiklik - alfa-linolenik asit (ALA); araştırmaya göre, her ikisi de balık ve alglerde bulunan dokosaheksaenoik asit (DHA) ve eikosapentaenoik asit (EPA) depresyon, öfke ve düşmanlıkla ilişkilidir. Yeterli miktarda omega-3 elde etmek aslında beyin gücünü ve ruh halini iyileştirebilir.

Beynin yaklaşık yüzde 60'ı yağdan yapılır ve omega-3 yağları uygun nöron fonksiyonu için özellikle önemlidir "diyor Columbia Üniversitesi'nde psikiyatri klinik profesörü ve The Happiness Diet'in yazarlarından olan Drew Ramsey." yağlar inflamasyonu azaltır ve beyin kaynaklı nörotrofik faktörü veya yeni beyin hücrelerinin doğumunu ve beyin hücreleri arasında daha iyi bağlantıları destekleyen bir molekül türü olan BDNF'yi artırır. "(Ayrıca bakınız: Ruh Halinizi Artırmak için En İyi Gıdalar)

Meyveli Yoğurt Diyeti Nasil Yapilir?


Badem sadece başımı beslemek için optimum yağlardan yoksun olmakla kalmaz, aynı zamanda omega-3 açısından zengin olan en sağlıklı fındık ve tohumlar bile balıklardan daha düşüktür. Haftada en az iki onsluk yağlı balık porsiyonu öneren Dr. Ramsey, meyveli yoğurt diyeti "Hayvan kaynakları bitki kaynaklarından daha iyidir." Yukarıda bahsi geçen balık seçeneklerinden kaçındığım için, karides, meyveli yoğurt diyeti morina ve midye gibi diğer iyi omega-3 kaynaklarında veya alternatif olarak otla beslenen etlerde veya merada yetiştirilen yumurtalarda dönmeyi önerir. (Ayrıca bu vejetaryen omega-3 kaynaklarını da düşünmek isteyebilirsiniz.)

Bununla birlikte, kişisel olarak, sadece bir takviye açmayı tercih ediyorum ve çalışmalar, günde yaklaşık 1000 miligram kombine DHA ve EPA almanın ruh halini iyileştirmeye yardımcı olabileceğini gösteriyor. Ramsey, meyveli yoğurt diyeti herhangi bir etkinin görülmesinin genellikle birkaç hafta sürdüğünü; diğer araştırmalar üç aya kadar sürebileceğini gösteriyor.

En çok şekeri ve nişastayı keser kesmez bedenim "Dostum! Karbonhidratım nerede?" Diye bağırmaya başladı. Bu yanıt görünüşe göre nadir değildir. İç Hastalıkları Arşivi'nde yayınlanan bir çalışmada, düşük karbonhidrat diyetlerini takip eden insanlar, meyveli yoğurt diyeti "öfke-düşmanlık, karışıklık-şaşkınlık ve depresyon-dejeksiyon" ölçeklerinde düşük yağlı diyetleri izleyenlerden daha yüksek puanlara sahipti. Olası bir neden? Araştırmacılara göre, karbonhidratları sınırlamak beynin ruh halini artıran serotonini sentezleme yeteneğini engelleyebilir. (İlgili: Düşük Karbonhidrat Diyetlerinde En Büyük Sorun)

Ramsey ayrıca beyindeki zevk ve bağımlılıkla bağlantılı alanları da uyarıyor diyor Dr. Ramsey. "Tüm karbonhidratlar şekerden yapılmıştır ve ön araştırmalar, meyveli yoğurt diyeti şekerden çekilmenin eroinden geri çekilen bir bağımlı ile benzer semptomlara sahip olduğunu göstermektedir." Benim durumumda, karbonhidrat günlük kalorilerimin sadece yüzde 30'unu oluşturuyordu. Tıp Enstitüsüne (IOIM) göre karbonhidratların yüzde 45 ila 65'i oluşturması gerektiği göz önüne alındığında, düzeltmem için jonesing olmam hiç şaşırtıcı değil. (Bakınız: Sağlıklı Karbonhidratları Diyetinizde Tutma Durumu)

Başkalarının sınır dışı gördüğüm şeylere düşkünlüğünü izlemek benim için işkence. Kocam Cabernet uncorked, ben bunun yerine olurdu olurdu çay bitkisel çay için su ile birlikte kaynar hissettim. Kişilik ve Sosyal Psikoloji Dergisi'nde yapılan bir araştırmaya göre, yiyecek veya içeceğin kendisi değil, ona direnme eylemi çok üzücü. Aslında, araştırmacılar, tek bir kendini kontrol etmenin bile kan şekeri seviyelerinde önemli bir düşüşe neden olduğunu buldular. Kan şekeri battığında, huysuzluk ve agresif davranma gibi semptomlara yol açabilen hipoglisemiye neden olabilir. Diğer çalışmalar, yoksunluğun sonunda geri teptiğini ve direnmeye çalıştığınız şeylerin üzerine çıkmanıza neden olduğunu buldu. (Bu yüzden birçok uzman gıdaları "meyveli yoğurt diyeti" ve "kötü" olarak düşünmeyi bırakmanızı önerir. Bunu önlemenin basit bir yolu, elbette, ilk etapta ayartmadan kurtulmaktır. Ortamınızı, yeme planınıza bağlı kalmanız mümkün olduğunca az irade gerektirecek şekilde düzenleyin,  diyor Beyin Hoş Geldiniz ve sinirbilimci ve ortak yazarı Sandra Aamodt.

Meyveli yoğurt kalori


Dondurma zayıflığınızsa, evde kaç tane pint tuttuğunuzu düşünün. (Ve belki de eski okulunuzu bu sağlıklı dondurmalardan birini seçin.) Bazıları için, muameleyi tamamen karıştırmak geri tepebilir, diğerleri ise bir pint (pint'e, meyveli yoğurt diyeti çoğullara karşı) ihtiyacınız olduğunda dondurucudadır. kaşık. Ve ofis otomatı adınızı her gün saat 15'te çağırırsa, masa çekmecenizi fındık ve tam tahıllı simit gibi sizin için iyi munchies ile stoklayın. (Sadece sağlıklı porsiyon boyutlarının anahtar olduğunu unutmayın.)

Somer ayrıca sağlıklı değişiklikler bulmanızı önerir. Açıkçası, çay benim için tam olarak kesmedi, ancak iyi haber, çikolata gibi ılımlı muamelelerde hak kazanabileceğidir. Aslında, Proteome Araştırma Dergisi'nde yayınlanan bir araştırmaya göre, günde iki kez 20 gram bitter çikolata tüketmek, kortizol seviyeleri de dahil olmak üzere metabolik stres belirtilerini azaltabilir. "Bitter çikolata beyin için oldukça iyidir," meyveli yoğurt diyeti diyor Dr. Ramsey. "Ruh halini ve konsantrasyonu artıran bileşiklerle dolu."

Ben ve diyet ruh hali gelince? Ayrıca, iyi bir kitap veya değersiz bir dergi ile yatağa tırmanmak ve kocamla doğaçlama çiftler masajıyla şarabı değiştirmek gibi kalorisiz ikameler ile geldim. En hızlı kilo verme yöntemi (Kendinize biraz uyuşmaya mı ihtiyacınız var?

Egzersiz yapmak kilo vermenin ve iyimser kalmanın anahtarıdır - orada sürpriz yok. Egzersiz, ruh halinizi kaldıran beyin kimyasallarında bir değişikliğe yol açar. Boston Üniversitesi'nde psikoloji profesörü ve Mood ve Anksiyete Egzersizinin ortak yazarı Michael W. Otto, meyveli yoğurt diyeti etkilerin neredeyse anında gerçekleştiğini söylüyor. Karşılama, ılımlı bir antrenmanı tamamladıktan sadece beş dakika sonra gerçekleşebilir.

Öyleyse neden arka arkaya altı gün süren zorlu ter seanslarından sonra öforik değildim? Çünkü egzersizin ruh halini etkileme şekli söz konusu olduğunda, daha fazlası mutlaka daha iyi değildir. Egzersiz bilimi profesörü Michele S. Olson, "Çok titiz veya 60 dakikadan uzun süren bir antrenman, meyveli yoğurt diyeti kan şekerini ve günlerce net düşünme yeteneğini etkileyebilecek kan şekerini önemli ölçüde azaltabilir" diyor. Montgomery, Alabama Huntingdon Koleji. (İlgili: Ağırlık Kaldırma Neden Antrenman Sonrası Endorphin Rush'ı İstediğimi Vermiyor?)

Etkinliklerimin beni daha mutlu bir yere götürmesini sağlamak için Otto, meyveli yoğurt diyeti daha dikkatli olmanızı önerir - vücudumun nasıl hissettiğine ve çok zorlamadığına dikkat edin. “Egzersiz sırasında ruh hali derecelendirmeleri, insanlar rahat nefes almanın zor olduğu noktaya geldikçe düşebilir” diye açıklıyor konuşma testini kullandığımı öne sürüyor. "Bir etkinlik sırasında konuşabiliyor ama şarkı söyleyemiyorsanız, orta yoğunlukta egzersiz yapıyorsunuz. Nefes için duraklamadan birkaç kelimeden fazlasını söyleyemiyorsanız, şiddetli egzersiz yapıyorsunuz ve ölçeklendirmelisiniz ruh halinizi en üst düzeye çıkarmak için geri. "

Olson, A-OK'i egzersize zarar vermeden egzersizin potansiyel kilo kaybı faydalarını artırmanın bir yolu olarak aralıklı antrenmana verir. 90 saniyelik düşük yoğunluklu 30 saniyelik yüksek yoğunluklu kardiyo önermektedir. Olson, “Araştırmamda, aralıklı antrenman ruh halini en çok geliştirdi” diyor. (Nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? Bu kardiyo HIIT yarışmasını izleyin ve hissedin.

Tüm bu yeni stratejiler benim eğilimimde büyük bir fark yarattı. Kocam, bir zamanlar beni strese sokan (sabah antrenmanları gibi) ve oğlumun yeni beni kucakladığı şeylerle yüz yüze geldiğimde ne kadar neşeli ve dayanıklı olduğunu - hatta çılgınca hevesli olduğunu - yorumluyor. Diyet havası dalgalanmalarını fethetmek yeterli değilmiş gibi, meyveli yoğurt diyeti küçük adam bana sakızlı ayılara sağlıklı alternatifler sunarak çabalarımı destekliyor: "Burada, annem, biraz bitter çikolata var," diyor birkaç kare tutarak. "meyveli yoğurt diyeti" Gerçekten de, yoğurt diyeti şimdi fark ettiği gibi, en hızlı kilo verdiren diyet hangisi böyle bir muameleyi paylaşmak benim için iyi değil, tüm aile için iyi.

meyveli yoğurt diyeti, meyveli yoğurt, yoğurt diyeti, diyet meyveli yoğurt tarifi, meyveli yoğurt faydaları, meyveli yoğurt kilo aldırırmı, meyveli yoğurt yapımı, meyveli yoğurt yapımı biyoteknoloji, sağlıklı meyveli yoğurt yapımı, diyet meyveli yoğurt markaları, meyveli yoğurt kalori, yoğurt diyeti ile zayıflayanlar yorumları, yoğurt diyeti, 2 günlük şok diyet, 2 günlük şok diyet listesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder