7 Mart 2020 Cumartesi

Meyve Diyeti Nasıl Yapılır?



Meyve diyeti nasıl yapılır Tüm 30 diyet yemek planı çok fazla kısıtlama ile birlikte gelir. Ancak bu, yemeklerin tadını çıkaramayacağınız anlamına gelmez.

Akdeniz diyeti, keto diyeti, meyve diyeti nasıl yapılır veya Atkins olsun, diyetler her zaman trend oluyor. Ve her birinin kendi faydaları olsa da, Tüm 30 gıda planı, gıda ile olan zihinsel ve fiziksel ilişkinizi iyileştirmeye sıkı sıkıya bağlı olması bakımından benzersizdir. Evet, 30'un tamamı kısıtlayıcıdır, ancak 30 günlük sınırlamalar ömür boyu yemek özgürlüğüne yol açabilirse, denemeye değer olabilir, değil mi?

30 diyet yemek planının tamamı, sertifikalı spor beslenme uzmanı Melissa Hartwig Urban tarafından insanların yedikleri yiyeceklerin sağlıklarını doğrudan nasıl etkilediği hakkında daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olmak için tasarlandı. "Bu bir kilo kaybı programı değil. Kalori kısıtlaması yoktur. Bunun yerine, meyve diyeti nasıl yapılır 30 günlük tüm yemek planı," hormon dengesizliği, bağırsak bozucu, enflamatuar gıda gruplarını "kaldırdığınız 30 günlük bir eliminasyon süresi olarak düzenlenir. şeker (gerçek ve yapay tatlandırıcılar anlamına gelir: bal, akçaağaç şurubu, Stevia, vb.), süt, alkol, tahıllar, gıda katkı maddeleri ve baklagiller, meyve diyeti nasıl yapılır Hartwig Urban daha önce anlattı. Sonra, bu 30 gün geçtikten sonra yavaş yavaş Vücudunuzun nasıl tepki verdiğini görmek için bu yiyecekleri tanıtın, beslenme uzmanı ve Candida Diyetinin yaratıcısı Lisa Richards açıklıyor.

Kalori veya makro besinleri saymanızı gerektirebilecek diğer diyetlerden farklı olarak, Tüm 30 sadece yiyebileceğiniz ve yiyemediğiniz açısından kısıtlayıcıdır. Yiyecekleriniz Tümü 30 onaylı olduğu sürece, istediğiniz zaman ve istediğiniz şekilde yiyebilirsiniz. Genel yönergeler, günde üç öğün minimum atıştırma ile yemenizi önerir, böylece daha dikkatli yemeye alışkın olursunuz.Yani, meyve diyeti nasıl yapılır çok fazla sosyal yükümlülüğünüz olmayacağını bildiğiniz bir süre için 30 elemenizi ayırmak isteyebilirsiniz. çünkü tatlıları ve alkolü rotasyonunuzdan çıkaracaksınız.

Bu diyette et, fındık, tohumlar, deniz ürünleri, yumurtalar, meyve diyeti nasıl yapılır sebzeler ve meyveler yiyebilirsiniz "diye açıklıyor Shapiro. Zeytinyağı, hindistancevizi yağı ve avokado yağı da adil bir oyun. Ama her türlü süt, şeker, soya, alkol, tahıllar, baklagiller ve / veya nişastalı sebzeler (mısır gibi) hareketsizdir. Ne yazık ki, 30 Kural ve Önerilerin tamamı, onaylanmamış gıdaları gerçekten yaratıcılıkta yeniden oluşturmanız gerekmediğini belirtir. ya da (düşünün: düzenli hamur üzerinde karnabahar pizza, meyve diyeti nasıl yapılır düzenli flapjacks üzerinde muz krep, vb.).

Neyse ki, baharatlar 30 onaylıdır, bu nedenle kuru, tatsız balık ve kümes hayvanı parçalarını atmak zorunda kalmazsınız. (İlgili: Mutfağınızda İhtiyacınız Olan 12 Sağlıklı Baharat ve Şifalı Ot)

Bitki bazlı peep'lere gelince, kepçe: "[Tüm 30] Paleo diyeti ile uyumlu, et, meyve diyeti nasıl yapılır sağlıklı yağlar ve sebzelere izin veriyor ve bu nedenle vejetaryen bir diyet değil" diyor Shapiro. Bu bir vejetaryen Bütün 30 yemek planı takip etmek imkansız demek değildir. Ancak bu yemek şekli zaten kısıtlayıcı olduğu için, tüm uzmanlar daha fazla modifikasyondan yana değildir. Tamamen 30 vejetaryen yemek planının ardından, diyetinizde hala yeterli miktarda besin aldığınızdan emin olmak için dikkatli bir planlama yapılır, diyor Richards.

Peki bir vejetaryen Bütün 30 yemek planı neye benziyor? Takip ettiğiniz vejetaryen diyetin türüne bağlıdır. Bazı vejeteryanlar Tüm 30 uyumlu yumurta ve balık yerler. Tüm 30'lu vejetaryen yönergelerine göre, yumurta, somon, meyve diyeti nasıl yapılır sardalya ve morina gibi yiyecekler muhtemelen ana protein kaynaklarınız olacaktır. Bütün meyve ve sebzeler açıkçası adil bir oyundur ve brokoli veya karnabahar pirinç, çorba ve salata yaparak yemeklerinizle yaratıcı olabilirsiniz.

Tüm 30'un kurucularının yakın zamanda beyaz patateslerin programla uyumlu olduğunu ve "tam, gerçek, meyve diyeti  besin açısından yoğun bir yiyecek" olarak adlandırdıklarını belirtmek gerekir. Bu, zaten olduğu gibi kısıtlayıcı olduğu için 30 vejetaryen yemek planının tamamını takip etmeye çalışan herkes için özellikle iyi bir haber. Bununla birlikte, beyaz patateslerin hala Bütün 30 uyumlu olduğundan emin olmak için, kurallar, spud'larınıza tuz eklerken, meyve diyeti nasıl yapılır patates kızartması ve yağlı patates cipsi hala gos değildir (üzgünüm).

Meyve Diyeti Nedir?


Konu hakkında daha fazla araştırma yapılması gerekmesine rağmen, Tüm 30 gıda planının faydaları kilo kaybını içerebilir (ancak not: bu diyetin ana odağı değildir), meyve diyeti nasıl yapılır, kan şekeri seviyelerini düzenler ve kesme sonucu iltihabı azaltır işlenmiş gıdalar, diyor Richards. İşte uzmanların genel olarak üzerinde anlaştığı Tüm 30'un en önemli üç faydası.

Vücudunuz işlenmiş gıdalardan bir mola alır. Muhtemelen bir sürpriz değil, ama işlenmiş gıdalar vücudunuzda bir numara yapabilir. Vaka örneği: Cell Metabolism dergisinde yayınlanan son bir çalışmada, işlenmiş gıdaların bolluğu ile aşırı yeme alışkanlıkları ve kilo alma arasında güçlü bir ilişki olduğu görülmüştür.Çalışma sırasında, araştırmacılar 20 kişiye "ultra-işlenmiş" ve 14 gün boyunca "işlenmemiş" diyetler. Her iki diyetteki yemekler de eşit sayıda kalori, şeker, yağ, lif ve makrobesin içerecek şekilde tasarlandı ve katılımcılara istedikleri kadar az ya da az yemeleri söylendi. Yine de, katılımcılar "ultra-işlenmiş" diyeti uygularken, çalışmanın sonuçlarına göre yaklaşık 500 ekstra kalori tükettiler.

İşlenmiş diyet yiyenlerin ekstra kilo alımı olduğu görülmüştür, işlenmiş, 'bütün olmayan gıdaların' meyve diyeti nasıl yapılır daha fazla kilo almasına ve potansiyel olarak zararlı sağlık sonuçlarına yol açtığı düşüncesini desteklemektedir." Akçaağaç Holistikleri için sağlık uzmanı (çalışmaya dahil olmayan) .Plus, meyve diyeti işlenmiş gıdaları sadece 30 gün boyunca bile olsa, meyve diyeti nasıl yapılır kesildikten sonra daha sağlıklı alışkanlıkların teşvik edilmesine yardımcı olabilir. Beslenme uzmanı Linda Raynes Mahony daha önce söylediğimiz gibi "İşlenmiş gıdaların, özellikle de basit işlenmiş şekerlerin ve aşırı işlenmiş yağların alımını sınırlamak, alışkanlıklarınızı değiştirmenize yardımcı olacaktır." "Alışkanlıklar 13 haftalık bir süre boyunca oluşur, meyve diyeti nasıl yapılır bu nedenle normal rutininizi değiştirmek için dört haftalık süre iyi bir başlangıçtır."

meyve diyeti nasıl yapılır, meyve diyeti, meyve diyeti nasıl, diyet meyve salatası nasıl yapılır, Diyet Meyve Salatası, meyve diyeti nedir, meyvelerle yapılan diyet, Meyve Diyeti Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder