6 Mart 2020 Cuma

Aşırı Kilo Verdiren Kürler

Aşırı kilo verdiren kürler arkadaşım Kimberly başka bir umutsuz Yılbaşı kararları dizisi daha veriyordu. Her yıl aylarca aç kalıyorum, belki 5 kilo verdim ve ilkbaharda her şey geri geliyor, diye şikayet etti. Amaç nedir? Ben sadece fazla kilolu olmak için kaderim.

Nasıl hissettiğini anladım. Obezite kendi babamın hayatını kısalttı ve çocukluğumun çoğunda fazladan 25 kilo ile mücadele ettim aşırı kilo verdiren kürler. Şişman olmanın da genetik kaderim olduğunu düşündüm. Ama sonra hastalandım ve yoruldum ve yoruldum ve hayatımın göbek yağı hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenmesini sağladım. Fakat 20 yıllık sağlık gazeteciliğimin hiçbiri beni, aşırı kilo verdiren kürler sadece geçen yıl yeni bilimde ortaya çıkan ve yağ genlerimizi nasıl kapatabileceğimizi ve neredeyse otomatik olarak kilo verebileceğimizi gösteren çığır açan bir araştırmaya hazırlamamıştı. Aylarca hatta haftalarca diyet yapmanıza gerek olmadığını söylersem ne söylerdiniz? Kim'e sordum. Ya sadece iki hafta içinde o karın yağının çoğunu kaybedebilirsen?

Sıfır Göbek Diyetindeki doğal tatlı yulaf ezmesi tarifleri panelist Isabel Fiolek'in 13 kiloluk çarpıcı kilo kaybını test etmek için anahtardı.  Büyük bir şeker bağımlılığım var,” aşırı kilo verdiren kürler diyor Isabel. "Ama tarifler tatlı dişim için şaşırtıcı derecede tatmin edici.  Isabel de çarpıcı sağlık adımları yaptı: Sıfır Göbek Diyeti'nde geçirdiği altı haftadan sonra yapılan bir kontrol, toplam kolesterolünü yüzde 25 ve kan şekeri seviyesini yüzde 10 düşürdüğünü ortaya koydu.

Aşırı kilo verdiren kürler

Bu yüzden biraz yulaf ezmesi pişirin ve üzerine biraz meyve koyun. Bu kombinasyon hakkında bu kadar büyülü olan ne? Her biri, kan kolesterolünü azaltmaya yardımcı olan ve bağırsağınızdaki sağlıklı bakterileri besleyen çözünmez lif sağlar. Böylece bağırsağınızı, vücudunuzda yağa neden olan iltihaplanmayı azaltan bir yağ asidi olan butirat üretmesi için tetiklersiniz. Kanadalı bir çalışmada, araştırmacılar diyetleri çözünmez lifle takviye aşırı kilo verdiren kürler edilenlerin açlığı kontrol eden daha yüksek bir grelin-ghrelin seviyesine sahip olduğunu keşfettiler. Sizi sonsuza kadar yulaf ezmesi hayranı yapacak bu iki dakikalık yulaf ezmesi tariflerini deneyin.

Bu Granny Smith üzerinde Pink Lady, honeydew üzerinde karpuz, yeşil olanlar üzerinde kırmızı üzüm anlamına gelir. Flavonoidler, özellikle antosiyaninler adı verilen daha yüksek besin seviyeleri, kırmızı meyvelere renk veren bileşikler yağ depolama genlerinin etkisini sakinleştirir. Aslında, erik gibi kırmızı karınlı taş meyveler, yağ genlerinin ekspresyonunu aşırı kilo verdiren kürler modüle ettiği gösterilen fenolik bileşiklere sahiptir. Yağ genlerinizi açma ve kapatma hakkında daha fazla bilgi edinmek için gerekli listeye göz atın: 21 Beslenme Mitleri-Busted!

Test panelisti June Caron için avokado gibi taze ürünler içeren Zero Belly Diet'den hayat değiştiren bir ders vardı. 55 yaşındaki çocuk programın ilk haftasında 6 kilo verdi. Gerçek, kimyasal madde içermeyen, taze yiyecekler yemeyi öğrenmek başıma gelen en iyi şey oldu. Asla aç değilim. Ve ağırlık sürekli çıkıyor! Haziran, parlayan cilt, sağlıklı tırnaklar ve daha iyi uyku Sıfır Göbek bonusları olduğunu söyledi. Seksi geri dönme yolunda iyiyim. Herkes çok daha genç göründüğümü söylüyor.

Avokado, göbek yağına çift yönlüdür. İlk olarak, açlık anahtarlarınızı karartan kalp-sağlıklı tekli doymamış yağlarla doludurlar; Beslenme Dergisi'nde yapılan bir araştırmada, öğle yemeğiyle birlikte taze bir avokado yiyen katılımcıların, yüzde 40'lık bir süre boyunca yemek yeme isteğini azalttığını bildirdi. İkincisi, aşırı kilo verdiren kürler avokadolarda bulunanlar gibi doymamış yağlar, karın yağının depolanmasını engelliyor gibi görünmektedir. Avokado yemenin bu yaratıcı yolları, alımınızı artırmanıza yardımcı olacaktır aşırı kilo verdiren kürler.

29 yaşındaki bir muhasebeci olan test aşırı kilo verdiren kürler panelisti Bryan Wilson, programda sadece altı hafta içinde belinden 19 kilo ve şaşırtıcı bir şekilde 6 inç kaybetti ve başarısını programdaki Sıfır Göbek sallama tariflerine bağladı. Sarsıntıları seviyorum. Onları diyetime ekledim ve neredeyse şişmeyi kaybettim,  dedi Bryan. Ben tatlı bir craver, ve sallar ben olurdu kase ve kase dondurma için harika bir alternatif oldu.

Protein içecekleri, lezzetli, basit bir atıştırmalık içine canavar dozu göbekli beslenme almanın harika yoludur. Ancak çoğu ticari içecek, aşırı kilo verdiren kürler bağırsak sağlığımızı bozan ve iltihaplanma ve şişkinliğe neden olabilecek, göze çarpmayan kimyasallarla doludur. Ve protein seviyelerini arttırmak için kullanılan yüksek peynir altı suyu dozları göbek şişkinlik etkisini artırabilir. Zero Belly çözümü: Size şişman olmadan aynı yağ yakıcı, açlık-squelching, kas geliştirme faydaları sağlayacak vegan proteinini deneyin. İşte sindirimi kolay bitki proteinleri için eksiksiz bir kılavuz.

Zero Belly Diet'de aldığınız her ısırıkta yağsız, aşırı kilo verdiren kürler doyurucu protein bulacaksınız. Kas geliştirme makrobesin planı için temeldir ve yumurtalar evrendeki en kolay ve en çok yönlü dağıtım sistemlerinden biri haline gelir. Sadece bu değil, aynı zamanda kolin adı verilen bir besinin besin kaynağıdır. Yağsız etlerde, deniz ürünlerinde ve kara lahanalarında da bulunan kolin, vücudunuzu karaciğerinizin etrafında yağ depolaması için tetikleyen gen mekanizmasına saldırır. (Bu yüzden yumurtalar kilo kaybı için en iyi yiyeceklerden biridir.) Bir Sıfır Göbek Diyeti tarifi - tatlı patates ve taze çiftlik yumurtaları içeren bir kahvaltı karması - test panelisti Morgan Minor'un kahvaltıya gitmesi ve sadece üç hafta sonra , aşırı kilo verdiren kürler kadın itfaiyeci belinden 11 kilo ve 4 inç kaybetti! Ne kadar çok yumurta yerseniz, o kadar az yumurta şekilli olursunuz.

En Hizli Kilo Verdiren Diyet Hangisi

aşırı kilo verdiren kürler, aşırı kilo verdiren kür, kilo verdiren kürler, aşırı kilo vermek, aşırı kilo verdiren kür,aşırı kilo verdiren kürler,aşırı kilo verdiren kürler,aşırı kilo verdiren kürler,aşırı kilo verdiren kürler,aşırı kilo verdiren kürler,aşırı kilo verdiren kürler,aşırı kilo verdiren kürler,aşırı kilo verdiren kürler,aşırı kilo verdiren kürler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder