21 Kasım 2019 Perşembe

En Hizli Kilo Verdiren Diyet Hangisi

Göbek Yağınızı Hızlı ve Doğal Olarak Nasıl Kaybedersiniz?

En hızlı kilo verdiren diyet hangisi? aldığım en büyük sorulardan biri “karın yağımı nasıl kaybederim? Birkaç şey denedim ama hiçbir şey işe yaramadı ”. Neyi denediğinizi sorduğumda 100 günlük oturma sesi duyuyorum, kalorileri keskin bir şekilde kesiyorum,en hizli kilo verdiren diyet hangisi aşırı kardiyo, yağ yakıcıları, vs.

Karın yağınızı kaybedemezseniz, yanlış yaklaşımı kullanıyorsunuzdur. Sonsuz mekana, takviyeye, kendinize açlıktan ya da daha kötü bir ameliyat geçirmenize gerek yok. İşte hızlı ve doğal - karın yağ kaybetmek için en iyi 10 yolu.

1. Egzersizi Yapmayı Durdurun. Egzersizi, en hizli kilo verdiren diyet hangisi mide kaslarınızı güçlendirir, ancak absinizi kaplayan karın yağını yakmaz. Spot azaltma bir efsanedir. Günde 200 egzersiz yaparak zaman ve emeğinizi boşa harcıyorsunuz en hızlı kilo verdiren diyet hangisi?

Egzersizler ayrıca bel ağrısına, eğimli omuzlara ve öne doğru baş duruşuna neden olabilir. Ters Crunch bu sorunlara neden olmaz,en hizli kilo verdiren diyet hangisi ancak yine: spot azaltma bir efsanedir. Karın yağını kaybetmek için daha fazlasına ihtiyacın var. Okumaya devam et.

En hızlı kilo verdiren diyet hangisi


2. Daha Güçlü Olun. Kuvvet antrenmanı kas kütlesi oluşturur, kas kaybını önler ve yağ kaybına yardımcı olur. Squat & Deadlift gücü geliştirmek için en iyi şekilde çalışır.

Alt sırtınız sizi arkadan dik tutar. Önden gelen abs. Her iki kas da ağır Squats ve Deadlifts sırasında sizi ağırlığın altında çökmesini engellemek için çok çalışır.

Squats & Deadlifts, tüm kaslarınızı baştan ayağa çalıştırarak ağır ağırlıklarla vücudunuzu strese sokmanıza izin verir. Bu, en hızlı kilo verdiren diyet hangisi bir şekilde güçlenmeye ve ab kasları da dahil olmak üzere hızlı bir şekilde kas oluşturmaya yardımcı olur.

Spot azaltma hala mevcut değil, bu yüzden Squats & Deadlifts doğrudan göbek yağınızı yakmayacak. Ancak abseni güçlendirir ve bel ölçünüzü düşürürler. Her iki alıştırmayı da hiç yapmadıysanız, StrongLifts 5 × 5'i işaretleyin. Sadece haftada 3x45mins alır.

3. Sağlıklı yiyin. Söylediği gibi “abs mutfakta yapılır”. Sıkı egzersiz yapabilir ve kas absleri oluşturabilirsiniz, ancak bütün gün abur cubur yerseniz göbek yağınızı kaybetmezsiniz. İşlenmiş yiyecek yemeyi bırakın. Bütün, işlenmemiş yiyecekleri yiyin.

  • Proteinler. Et, kümes hayvanları, balık, peynir altı suyu, yumurta, süzme peynir,…
  • Sebzeler. Ispanak, brokoli, salata, lahana, lahana,…
  • Meyveler. Muz, portakal, elma, ananas, armut,…
  • Yağlar. Zeytinyağı, balık yağı, gerçek tereyağı, fındık, keten tohumu,…
  • Karbonhidrat. Kahverengi pirinç, yulaf, tam tahıllı makarna, quinoa,…
  • Mükemmel olmaya gerek yok. Abur cubur yemek aslında hormonlarınızı keskin tutarak yağ kaybına yardımcı olur. Yine de abartma. Abur cubur yiyin zamanın% 10'unu maks. Günde 6 öğün yemek yerseniz, haftada 4 öğün yemek.

4. Alkol Tüketimi Sınırını. Karın yağınızı kaybetmek için, içtiğiniz şeyler yedikleriniz kadar önemlidir. Alkol, zaman zaman tamamdır. Ancak günlük bira ve tatlı alkoller içiyorsanız, göbek yağınızı kaybetmeyi unutmayın.

Bira içenlerin her zaman bir armut şekli vardır: göbek yağı ve erkek göğüsleri - özellikle yaşlandıkça. Alkol ayrıca toksinleri temizlemek için fazla çalışması gereken karaciğerinize de baskı yapar. Bu kas geliştirme yoluna girebilir en hızlı kilo verdiren diyet hangisi.

Zamanın% 10'unda alkol için. Örnek cuma ve cumartesi gecesi. Normal alkol tüketimi, sarhoş değil. Zamanın geri kalanı: su, sıkılmış limonlu su, yeşil çay vb. Karın yağınızı kaybetmeyi ya da unutmayı ya.


5. Daha az karbonhidrat yiyin. Enerji için karbonhidrat gerekir. Sorun şu ki çoğu insan ihtiyaç duyduğundan daha fazla karbonhidrat yiyor. Vücudunuz yağ gerektirmeyen karbonhidratları stoklayacaktır. Ve bu sık sık karın yağ almaktır.

Kilo alması gereken sıska bir adam değilseniz, karbonhidrat alımınızı azaltın. Her öğünde meyve ve sebzeler yemeye devam edin. Ancak patatesleri, makarnaları, pirinci, ekmekleri kesin,… Sadece bu antremanı yiyin.

 6. En hızlı kilo verdiren diyet hangisi - Daha Fazla Yeyin. Tonlarca sağlıklı yemek yemek sizi şişman yapmaz. Özellikle haftada 2-3x egzersiz yaparsanız. Açlıktan ölmek 1 numaralı beslenme hatasıdır. Sağlıklı beslenme 3 nedenden dolayı önemlidir:

  • Enerji. Besin enerjidir. Vücudunuz ağırlık kaldırma, çalışma, sindirim vb. İçin yiyecek kullanır. Yiyecek eksikliği, yaşamın her alanında enerji eksikliği anlamına gelir.
  • Yağ kaybı. Doğru yiyecekleri yemek yağ kaybına yardımcı olur: protein en yüksek termik etkiye ve doygunluğa sahiptir, sağlıklı yağlar yağ kaybını arttırır,…
  • Kas'ı koru. Kendinizi aç bırakırsanız, vücudunuz enerji için kas yakar - yağ YOK. Sıska ve şişman olacaksın.
Açlık, yeterince yemediğiniz anlamına gelir. Kaloriler için endişelenme. Sadece kahvaltı yapın ve egzersiz sonrası dahil her 3 saatte bir odanızı yiyin. Sağlıklı besinler yiyin, karın yağınızı hızla kaybetmek için zamanın% 90'ı.

7. Daha Fazla Protein Yiyin. Protein, diğer gıdalardan daha yüksek bir termik etkiye sahiptir: Vücudunuz, karbonhidrat ve yağ işlediğinden daha fazla enerji işleme proteini yakar. Bu nedenle yüksek proteinli diyetler, göbek yağınızı yakmada harika çalışır.

Günlük ne kadar proteine ​​ihtiyacınız var? Benim yaptığım gibi yap: Numaraları dert etmeden her öğünde tam protein ye. Bütçe dostu tutmak için en ucuz 10 protein kaynağını kontrol edin.


8. Daha Fazla Yağ Yeyin. Yağ seni şişman yapmaz. Kötü beslenme ve egzersiz eksikliği yapmak. Yağ yemek aslında yağ kaybına yardımcı olur. Vücudunuz, sürekli olarak sağlıklı bir yağ alımını sağlarsa, vücudunuzdaki yağ kadar kolay stoğu yapmaz en hızlı kilo verdiren diyet hangisi.

Balık yağı, göbek yağınızı kaybetmek için en iyi yağ kaynağıdır. Balık yağı doğal olarak testosteron seviyesini yükseltir ve yağ kaybını arttırır. Günde 6g omega-3 iyi bir başlangıçtır. Carlson Balık Yağı'nı kontrol edin: yemek kaşığı başına 1600mg omega-3.

Margarin gibi ürünlerde bulunan trans yağlardan uzak durun. Trans-fatty yağları sağlığınız için zararlıdır. İşlenmemiş tüm yiyecekleri, 3. maddede önerdiğim gibi,% 90 oranında tüketin; böylece trans-fatit yağları kolayca önlersiniz.  1 Haftada Hızlı Kilo Verme sayfasina git
yada 1 Haftada 3 kilo Verdiren yağ Yakıcı Diyet sayfasini ziyaret et.

en hizli kilo verdiren diyet hangisi,en hizli kilo verdiren diyet,en hizli kilo verdiren diyetler hangisi
en hızlı kilo verdiren diyet listesi en hızlı kilo verdiren diyet listeleri en hızlı kilo verdiren diyet programı en hızlı kilo verdiren diyetisyen


en hizli kilo verdiren diyet hangisi
en hizli kilo verdiren diyet hangisi
en hizli kilo verdiren diyet hangisi
en hizli kilo verdiren diyet
En hızlı kilo verdiren diyet hangisi
En hızlı kilo verdiren diyet hangisi
En hızlı kilo verdiren diyet hangisi
hızlı kilo verdiren diyet
En hızlı kilo verdiren
En hızlı kilo verdiren diyet hangisi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder