23 Kasım 2019 Cumartesi

Hızlı Zayıflama Yöntemleri

Hızlı Zayıflama Yöntemleri

Sadece 30 Gün İçinde Size Düz Göbek Verecek 8 Etkili Egzersiz

Hızlı Zayıflama Yöntemleri Kanser, diyabet ve kalp hastalığına yakalanma riskinizi azaltmanın en iyi yollarından biri absinize odaklanmaktır. Bizi doğru bir şekilde duydunuz - o donanıma çok yakışmış görünmenizi sağlamaktan başka, belinizi az tutmanız sağlığınızı son çalışmalara göre koruyor. Ve bunun için daha iyi görüneceksin!

Burada Bright Side'da, sadece 30 gün içinde kendi evinizin rahatlığında yapabileceğiniz en iyi 8 düz karın egzersizini bir araya getirdik. Bu egzersizleri yapmak için her gün yalnızca 10 dakikalık bir süreye ihtiyacınız olacak ve ilk haftanızdaki harika sonuçları göreceksiniz.

Günlük rutininiz, seçtiğiniz 4 alıştırma ile başlamalıdır. Hızlı Zayıflama Yöntemleri Her biri, aralarında 10 saniyelik bir mola ile belirtilen süre boyunca yapılmalıdır. Her seansta 2 kez tekrarladığınızdan emin olun.

İnsanlar genellikle “altı paketi” hakkında düşündüklerinde, konuştukları kas budur. Rektus abdominisi, kaburgalar ile pelvisin önündeki kasık kemiği arasına yerleştirilmiştir.

Hızlı Zayıflama Yöntemleri


Bu kas 2 farklı şekilde kullanılabilir:


  • Göğsü pelvise doğru getirerek
  • Pelvis göğsüne doğru getirilerek
  • Egzersizi, karın kaslarını tanımlamak için kullanılan klasik bir temel egzersizdir ve rektus abdominisi ve eğik kasları güçlendirmek için idealdir.


Egzersiz tekniği:


  • Sırtüstü yatar ya da rahat bir mindere uzanırsınız.
  • Dizlerini bük.
  • Karın kaslarınızı kullanarak omuzlarınızı tavana doğru kaldırın ve en üstte durun.


En sevdiğiniz siyah elbiseye uymanın zor olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hızlı Zayıflama Yöntemleri Her sabah hazırlanırken aynada göbeğindeki yağa bakarak stresli misin? Eğer evetse, şimdi ciddi bir şeyler yapmanın ve daha sağlıklı bir şekilde çalışmaya başlamanın tam zamanı.

Göbek yağı sadece kötü görünmekle kalmaz, aynı zamanda diyabet, kalp hastalıkları ve daha pek çok iç problemin deposudur.Hızlı Zayıflama Yöntemleri  Göbek yağı veya iç yağ, mide ve bağırsaklar gibi organlarınız arasında biriken yağdır. Bu organlarınızın işleyişini etkileyen toksinler üretir ve sizi Tip 2 Diyabet gibi yüksek hastalık riskine sokar.

Eğer bel çevrenizdeki ağrıyı yitirmeye çalışıyorsanız, lif bakımından zengin bir diyet yiyerek başlamak zorundasınız. Şeker alımını sınırladığınızdan emin olun, buna kola ve soğuk kahvelerde şeker de dahildir. İşlenmiş gıdalardan uzak durun, çünkü bunlar zaten trans yağlarla dolu olabilir.

Bilinçli yemeğe ek olarak, aktif bir yaşam tarzınız olması gerekir. Her gün yürümek, spor yapmak, yüzmek veya sizi harekete geçiren herhangi bir etkinlikte kendinizi şımartmak için yoğun programınızdan 30 dakika geçirin. Kalori yakmak karın yağını azaltmak için anahtardır. Son olarak, fla'yı fab'ya dönüştürmek için yağdan kurtulmak ve kasları tonlamak için bu belirli alanı hedeflemeniz gerekir. Hızlı Zayıflama Yöntemleri CrossFit Trainer Vinata Shetty tarafından önerilen şekilde formda olmanıza yardımcı olabilecek birkaç mide alıştırması.

Hızlı Zayıflama Yöntemleri - 1. Planklar


Çekirdeğiniz için yapabileceğiniz en iyi egzersizlerden biri tahta. İzometrik kuvvet oluşturarak duruşunuzu geliştirmenize yardımcı olur. Vinata Shetty'ye göre, kalaslar karın bölgesinin kaslarını güçlendirir ve güçlendirir ve omurgayı destekler.

Basma pozisyonunda yere inin. Dirseklerinizi bükerken önkolların üzerine ağırlık koyun. Omuzlarınızdan ayak bileğinize vücudunuzda düz bir çizgi oluşturun, göbek deliğinizi omurganın içine emin ve bir süre pozisyonda tutun ve rahatlayın. Hızlı Zayıflama Yöntemleri Başlangıçta pozu sadece 8-10 saniye tutabilirsiniz. Endişelenme, bunu yapmaya devam ettikçe bu artacak. Aynı beş altı kez tekrarlayın.

Hızlı Zayıflama Yöntemleri
Hızlı Zayıflama Yöntemleri


Hızlı Zayıflama Yöntemleri - 2. yan tahta


Düzgün duruşu sürdürmeye ve omurganın üzerindeki stresi azaltmaya yardımcı olur ve bu nedenle geri sorunların önlenmesine yardımcı olur. Karın ve sırt kaslarını güçlendirir ve her an uygulanabilir, ancak tutarlı olmak burada anahtardır.

Bacaklarınızı uzatın ve sağ tarafınıza uzanın, böylece ayaklarınız ve kalçalarınız birbirinin üzerine yatar. Sağ dirseğinizi omzunuzun altına yerleştirin, göbek kaslarınızı kasılırken kalçalarınızı ve dizlerinizi yerden kaldırın. Hızlı Zayıflama Yöntemleri Birkaç saniye pozisyona basılı tutun ve normal pozisyona dönün. Diğer tarafta da aynısını tekrarlayın.

Hızlı Zayıflama Yöntemleri - 3. Ups Oturmak


Karın kaslarını güçlendirmek bu egzersizin avantajıdır. Zemin paspası üzerinde düz bir şekilde uzanmaya başlayın, yüz yukarı. Kollarınızı başınızın arkasına koyabilir veya gövdenin önünde çaprazlayabilirsiniz. Şimdi, alt bedeninizi sabit tutun ve üst bedeninizi dizlerinize doğru hareket ettirin. Derin bir nefes alın ve ilerledikçe nefes verin. Vücudunuzu mindere geri getirirken solun. Kollarınızın başınıza ve boynunuza çok fazla itmediğinden emin olun. Yukarı ve aşağı hareket etmek için karın kaslarını kullanmanız gerekiyor, bu nedenle bu egzersiz sırasında boynunuzun gerilmediğinden emin olun. Bunu 10-15 kez yapın.

4. rusça büküm


Zemin paspası üzerine oturun ve hafifçe dizlerinizi bükün, topuklarınız paspasın üzerinde düz olmalıdır. Hızlı Zayıflama Yöntemleri Şimdi, karın kaslarının çalıştığını hissedene kadar geriye yaslanmaya başlayın. Bu konuma, önce yerde düz bir şekilde uzanarak da gelebilirsiniz. Şimdi dizlerinizi bükün ve üst bedeninizi dizlere doğru kaldırın. Vücudunuz ve V'in kollarını oluşturan kalçalarınızla hayali bir V şekli yaratıyor olacaksınız. Kollarınızı yüzünüzün önünde tutun. Yavaşça bir taraftan diğerine çevirin. Yalnız kollarınızla değil, karın kaslarınızın gücü ile hareket ettiğinizden emin olun. Bu alıştırmada daha iyi hale geldikçe, bir yandan diğerine hareket ederken bir top veya ağırlık tutmayı deneyebilirsiniz.

5. Egzersizi


Egzersizi göbek yağını yakmanın en hızlı yolu olarak kabul edilir ve evde herhangi bir ekipman olmadan yapılması çok kolaydır. Hızlı Zayıflama Yöntemleri Karın kaslarınızda dayanıklılık ve güç oluşturma eğilimindedirler. Yere yatın, elinizi başınızın arkasına koyun, dizlerinizi bükün ve ayaklarınızı yere düz bir şekilde yerleştirin. Üst bedeninizi yerden kaldırın, yukarı çıkarken nefes verin ve aşağı indikçe nefes alın. Birkaç dakika tekrarlayın ve rahatlayın.

1 Haftada 3 kilo Verdiren yağ Yakıcı Diyet sayfasini ziyaret et

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder