23 Kasım 2019 Cumartesi

1 Haftada 3 kilo Verdiren yağ Yakıcı Diyet

1 Haftada 3 kilo Verdiren yağ Yakıcı Diyet


1 Haftada 3 kilo Verdiren yağ Yakıcı Diyet genel olarak kilo vermek zordur, ancak özellikle karın yağını düşürmek aşılmaz hissedebilir. NASM onaylı bir kişisel antrenör ve 5 x 2 Metodu'nun yazarı Chris DiVecchio: 5 x 2 Metodunun yazarı Chris DiVecchio, “Kafanızın içinde değil:“ Vücudunuzun belirli bir bölgesini yağ metabolizmasını hızlandırmasını söylemek kesinlikle imkansız ”diyor. .

Yine de, karın yağını kaybetmeye değecek bir hedef, çünkü “ne yazık ki yağ depolamak için en tehlikeli yer”, diyor George Mason Üniversitesi'nde beslenme ve gıda çalışmaları bölüm başkanı MD Lawrence Lawrence ve sağlık, davranış profesörü Johns Hopkins Üniversitesi'nde.

 Aynı zamanda visseral yağ veya organlarınızı saran derin karın yağları olarak da bilinen karın yağları daha geçici olduğundan, kan dolaşımında daha düzenli bir şekilde dolaşır ve bu nedenle kanınızdaki yağ miktarını arttırma olasılığı artar, ve sizi kalp hastalığı ve tip 2 diyabet riski altında tutuyor.

Tamam, anladınız: göbek yağı = kötü. Ama nasıl kaybedersin? Egzersizi ve kalasların ötesini düşünmek ve çok yönlü bir yaklaşım benimsemek zorundasınız. Amerikan Egzersiz Konseyi (ACE) sertifikalı kişisel bir antrenör olan Chris Gagliardi “Bir bütün olarak daha fazla yağ kaybetmek zorunda” diyor. Daha fazla uzatmadan, burada bir kez ve herkes için karın yağ kaybetmek için en iyi yollardır 1 haftada 3 kilo verdiren yağ yakıcı diyet.


1. Davranışlarınızın düzeltileceğini kabul edin.

Kilo kaybının büyük bir kısmı, aldığınız kararların farkında olmaktır. Örneğin, arkadaşlarla mutlu bir saatte dışarıda olduğunuzda, ne kadar yediğiniz veya içtiğiniz konusunda kaybedebilirsiniz. Ancak geri adım atıp bu gerçeğin farkına varmak için bir saniye ayırırsanız, doğru kursa katılabilirsiniz. Gagliardi, “Farkındalık ve daha sonra ne yapabileceğimin planlanması,1 haftada 3 kilo verdiren yağ yakıcı diyet bu da bana rahat yiyecekler yemenin aynı faydasını sağlayabilir” diyor.

2. Kalorilerinizi takip edin.

Kilo kaybına en temel yaklaşım, tükettiğinizden daha fazla kalori yakmaktır. Örneğin, 3.500 kalori bir kiloluk yağ, kilo kaybı uygulaması, hatta sadece bir kalem ve kâğıt eşittir çünkü hedeflerinize ulaşmak için diyetinizden kesmek veya spor salonunda yakmak için kaç kalori gerektiğine karar vermenize yardımcı olabilir . Gagliardi, “Haftanın yedi günü, günde 500 daha fazla kalori yakmak olsaydı, bu haftada 3.500 kaloriye ve kilo olarak 1 kilo verecekti” diyor.

Her gün sayıları çırpmaya hazır değilseniz, daha genel bir yaklaşım benimseyin. Gagliardi,1 haftada 3 kilo verdiren yağ yakıcı diyet “Bazı insanlar için,“ Tipik olarak bütün bir sandviç yiyorum ”diyor. “Şimdi öğle yemeğinde yarım sandviç yiyeceğim ve diğer yarımı akşam yemeğimde saklayacağım ve kalorilerimi yarıya indireceğim.” Başlamak için, günde 25 kalori kesmenin 25 yolunu düşünün.

3. Daha fazla lif yiyin.

Rafine edilmiş karbonhidrat ve şeker içeriği yüksek olan yiyecekler aslında açlığınızı evcilleştirmez, bu yüzden daha fazlasına ulaşırsınız. Bunun yerine, tam tahıllı ekmekler, yulaf, sebzeler, meyveler, baklagiller, baklagiller ve chia tohumları gibi daha lifli yiyecekler yiyin. Fiber, sindiriminizi yavaşlatmaya yardımcı olduğu için “Seni daha fazla dolduruyorlar” diyor.

Annals of Internal Medicine'dan yapılan 2015 araştırması, sıkı bir diyeti izlemekte zorlananlar için, sadece lif alımını artırarak kilo verme yaklaşımını basitleştirmenin hala kilo kaybına neden olabileceğini göstermiştir. Kadınlar, en yeni ABD Diyet Kılavuzuna göre, günde en az 25 gram (2.000 kaloriye dayanan) diyeti hedeflemelidir. Yüksek lifli diyet planımızla başlayın.

4. Her gün yürüyün.

Gagliardi, yerleşik bir egzersiz rutininiz yoksa “yürümek insanlar için oldukça iyi bir giriş noktasıdır” diyor. Egzersiz Beslenme ve Biyokimya Dergisi'nde yayınlanan küçük bir çalışma,1 haftada 3 kilo verdiren yağ yakıcı diyet 12 hafta boyunca haftada üç gün 50 ila 70 dakika yürüyüş programı yapan obez kadınların sedanter kontrol grubuna kıyasla visseral yağlarını önemli ölçüde azalttığını buldu.

Gagliardi, “Başlangıç ​​noktanız bir dakikalık bir yürüyüş olsa bile, yaptığınızdan daha fazlasıysa, bunun sağlığa yararları var” diyor. İnsanların kilo vermeye çalışırken yaptıkları en büyük hatalardan biri, çok erken bir zamanda çok fazla şey yapmaya çalıştıkları ve yakıldıklarıdır.

Gagliardi, “Yavaş başlamak ve yolunuzu çalıştırmak çok abartmaktan ve vazgeçmekten daha iyidir” diyor. Yaklaşmanın kolay bir yolu: Akşam yemeğinden sonra 10 dakikalık hızlı bir yürüyüşe çıkmayı taahhüt edin ve günlük hareketle daha rahat hale geldikçe zamanı yavaşça artırın.
En Hızlı Kilo Verme Diyetleri
>>>> en hızlı kilo verdiren diyet hangisi sayfasini incele..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder