21 Kasım 2019 Perşembe

Hızlı Kilo Vermek için Yapılması Gerekenler

Hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler tabii, hızlı bir şekilde kilo verebilirsin. Pound'u hızlı bir şekilde dökmek için çalışan çok sayıda diyet vardır - bu arada sizi aç ve mahrum hissetmenizi sağlar. Fakat kilo almanın, kilo almanın ne yararı var? Poundları kalıcı olarak uzak tutmak için yavaşça kilo vermek en iyisidir. Ve birçok uzman bunu “diyet” yapmadan yapabileceğinizi söylüyor. Bunun yerine, anahtar yaşam tarzınıza basit tweaks yapmaktır.

Bir kilo yağ - 3.500 kaloriye eşittir. Diyet ve egzersiz modifikasyonları ile günde 500 kaloriyi tıraş ederek haftada yaklaşık 1 kilo verebilirsiniz. Sadece şu anki kilonuzu korumanız gerekirse, yetişkinlerin çoğunun her yıl kazandığı ekstra 1-2 kilodan kaçınmak için günde 100 kaloriyi tıraş etmek yeterlidir.

Hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler "Diyet" ye gitmeden kilo vermenize yardımcı olacak bu basit ve ağrısız stratejilerden birini veya birkaçını benimseyin:

1. Her Gün Kahvaltı Kahvaltı. Kilo veren ve uzak tutan birçok insan için ortak olan bir alışkanlık, her gün kahvaltı yapmaktır. The Pocket Idiot'un Yeni Gıda Piramitleri Rehberinin yazarı olan RD, MS, Elizabeth Ward, “Birçok kişi kaloriyi atmanın harika bir yol olduğunu düşünüyor, ancak genellikle gün boyunca daha çok yemek yiyorlar” diyor. Yemek kahvaltı, okulda ya da toplantı odasında olsun, Hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler "Diyet" ye gitmeden kilo vermenize yardımcı olacak kahvaltı kaptanlarından daha düşük BMI'lere sahiptir ve daha iyi performans gösterirler. "Güne hızlı ve besleyici bir başlangıç ​​için meyve ve az yağlı sütle doldurulmuş bir kase tam tahıl gevrekleri deneyin.

2. Geceleri Mutfağı kapat. Yemek yemeyi bırakacağınız bir zaman belirleyin, böylece gece munchiesine veya televizyon izlerken akılsız atıştırmalıklara izin vermeyeceksiniz. "Akşam yemeğinden sonra tatlı bir şeyler istiyorsanız, bir bardak çay için, bir parça sert şeker alın veya küçük bir kase hafif dondurma veya dondurulmuş yoğurtun tadını çıkarın,hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler ancak daha sonra bir şeyler yeme veya içme olasılığınızın azalması için dişlerinizi fırçalayın. başka.

3. Akıllıca Sıvı Kalori Seçin. Şekerli içecekler kalorileri toparlar, ancak katı yiyecekler gibi açlığı azaltmazlar. Susuzluğunuzu su, narenciye ile köpüklü su, yağsız veya az yağlı süt veya% 100 meyve suyunun küçük porsiyonlarıyla doyurun. Öğünler arasında acıkırsanız sizi tutmak için bir bardak besleyici ve düşük kalorili sebze suyu deneyin. Çabuk ekleyen alkol kalorilerine dikkat edin. Çoğu gün bir veya iki kadeh şarap ya da bir kokteyl içmeye yatkınsanız, hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler alkolü hafta sonları ile sınırlandırmak büyük bir kalori tasarrufu olabilir.

hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler


4. Daha Üretin. Bol miktarda düşük kalorili, yüksek hacimli meyve ve sebzeler yemek, yağ ve kaloriden daha yüksek olan diğer yiyecekleri dışarı atar. Eti tabağınızın merkezinden uzaklaştırın ve sebzelerin üzerine yerleştirin. Veya, sebze salatası veya et suyu bazlı çorba ile öğle veya akşam yemeğine başlamayı deneyin, Phum, The Volumetrics Eating Plan'ın yazarı Barbara Rolls'a göre. ABD hükümeti 2005 Diyet Kılavuzunda yetişkinlerin günde 7-13 fincan ürün aldıkları öne sürülüyor. Ward bunun çok zor olmadığını söylüyor: “Mutfağınızı bol miktarda meyve ve sebze ile ve her öğün ve atıştırmalıkta bulundurun, birkaç porsiyon ekleyin” diyor. "Diyetiniz vitaminler, mineraller, bitki besinleri, hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler lifler ile zenginleştirilecek ve süper besleyici ürünler doldurursanız kurabiye kavanozu için ulaşamayacaksınız."

5. Kepekli tahılları beyaz ekmek, kekler, kurabiyeler ve simit gibi rafine tahıllar ile değiştirerek, çok ihtiyaç duyulan lifleri eklersiniz ve daha hızlı doldurursunuz hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler, böylece makul bir kısmını yeme ihtimaliniz daha yüksektir. Tam buğday ekmeği ve makarna, kahverengi pirinç, kepek gevreği, patlamış mısır ve tam çavdar krakeri seçin.

6.Ortamlarınızı Kontrol Edin. Kalorileri azaltmaya yardımcı olan bir diğer basit strateji, ortamınızı kontrol etmektir - mutfağınızı çok sayıda sağlıklı seçenekle stoklamaktan, doğru restoranları seçmeye kadar her şey.

Bu, yiyebileceğiniz restoranlardan uzak durarak günaha girmekten kaçınmak demektir. Ve partilere gelince, "daha önce sağlıklı bir atıştırmalık yiyin, böylece açlıktan ölmeyeceksiniz ve tabağınızı büfeye doldururken seçici olun hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler. Daha fazla yiyecek için geri dönmeden önce, en az 15 dakika bekleyin ve büyük bir bardak su için.

7.Bölümleri Trim. Başka bir şey yapmadıysanız, porsiyonlarınızı% 10 -% 20 düşürürseniz, kilo kaybedersiniz. Hem restoranlarda hem de evde servis edilen porsiyonların çoğu, ihtiyacınız olanlardan daha büyük.

Her zamanki porsiyon boyutlarınızda bir tutamaç bulmak için ölçüm fincanlarını dışarı çekin ve onları aşağı soymaya çalışın. Mindless Eating'in yazarı PhD Brian Wansink, küçük kaseler, tabaklar ve kaplar kullanarak anında porsiyon kontrolü sağladığını söylüyor. Yoksul hissetmeyeceksiniz çünkü yiyecek zarif bulaşıklarda bolca görünecek.


8.Daha Fazla Adım Ekle. Kendine bir adım sayar ve günlük 10,000'e ulaşana kadar yavaş yavaş adım at. Gün boyunca, daha aktif olmak için elinizden geleni yapın - telefonda konuşurken, köpeği fazladan bir yürüyüş için dışarı çıkar ve televizyon reklamları sırasında yürü. Bir adım sayacına sahip olmak sürekli bir motivasyon ve hatırlatma görevi görür.

Her öğünde ve atıştırmada protein var. Her öğün ve atıştırmaya yağsız veya az yağ içeren bir protein kaynağı eklemek sizi daha uzun süre tam olarak hissetmenize yardımcı olacak, böylece fazla yemek yapma olasılığınız azalır. Az yağlı yoğurt, az miktarda kuruyemiş, fıstık ezmesi, yumurta, fasulye veya yağsız et deneyin. Uzmanlar ayrıca, kan şekeri seviyenizi sabit tutmak ve aşırı zorlanmayı önlemek için küçük, sık yemek ve atıştırmalıklar (her 3-4 saatte bir) yemeyi önerir.

9.Daha Hafif Alternatiflere Geç. Ne zaman istersen, salata sosu, mayonez, süt ürünleri ve diğer ürünlerin düşük yağlı versiyonlarını kullanın. Magee,"hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler" Az yağlı ve hafif ürünler kullanırsanız ve ürün diğer bileşenlerle karıştırılırsa hiç kimse farketmeyecektir diyor.

Daha akıllı ikame: Daldırma olarak salsa veya humus kullanın; mayolu yerine hardallı sandviç yaymak; yüklü beyaz patates yerine sade kavrulmuş tatlı patatesleri yiyin; Kahvenizde krema yerine yağsız süt kullanın; peynirin sandviçin üzerinde durması; ve kremalı pansumanın üzerine yığılmak yerine salataya biraz salata sosu kullanın.

ilginizi cekebilecek konular:

1 kilo vermek için kaç kalori yakmak lazimKilo vermek için ne yemeliyiz
Hızlı Zayıflama Yöntemleri
1 Haftada 3 kilo Verdiren yağ Yakıcı Diyet
En hızlı kilo verdiren diyet hangisi
1 Haftada Hızlı Kilo Verme
En Hızlı Kilo Verme Diyetleri ana sayfa


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder